Currency Converter:

Lot: 1

Current Price: 100 TL Starting Bid: 100 TL Estimated: TL Losing Winning

Osmanlı Gümüş Fincan Zarf Takımı

Kadife kutu içerisinde damgalı tuğralı gümüş zarf fincan takımı.

- TL
Place Bid You're Winning Your bid sent
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • The live auction completed. Thank you for your participation.
  •  
  • Lots
  • Winnings
  • Osmanlı Gümüş Fincan Zarf Takımı-Kadife kutu içerisinde damgalı tuğralı gümüş zarf fincan takımı.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    Osmanlı Gümüş Fincan Zarf Takımı-Kadife kutu içerisinde damgalı tuğralı gümüş zarf fincan takımı.

    TLSold
  • Johnnid El Boyama Saat-Johnnid Ahşap kasa el boyama porselen kadran anahtar kurmalı harika formda saat. SSS Fabrik makine. 30cm Yükseklik

    Lot No: 2

    Lot: 2

    Johnnid El Boyama Saat-Johnnid Ahşap kasa el boyama porselen kadran anahtar kurmalı harika formda saat. SSS Fabrik makine. 30cm Yükseklik

    TLSold
  • S.T Dupont Paris  Çakmak-Kutusunda S.T Dupont Paris Ligne 1 çakmak. Eksiksiz çalışır durumda tüm bakımları yaptırıldı.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    S.T Dupont Paris Çakmak-Kutusunda S.T Dupont Paris Ligne 1 çakmak. Eksiksiz çalışır durumda tüm bakımları yaptırıldı.

    TLSold
  • Savatlı Damgalı Van Gümüş Tabaka-Savatlı Damgalı Van Gümüş Tabaka kondisyonu iyi eksik tamir yok. 120gr.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    Savatlı Damgalı Van Gümüş Tabaka-Savatlı Damgalı Van Gümüş Tabaka kondisyonu iyi eksik tamir yok. 120gr.

    TLSold
  • Radyo-Eksiksiz çalışır durumda nadir kasa radyo. Kasa kondisyonu çok iyi hatasız. Tüm fonksiyonları aktif olarak çalışıyor koleksiyon değeri çok yüksek. Aktif olarak dinleyebilirsiniz FM i mevcut.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    Radyo-Eksiksiz çalışır durumda nadir kasa radyo. Kasa kondisyonu çok iyi hatasız. Tüm fonksiyonları aktif olarak çalışıyor koleksiyon değeri çok yüksek. Aktif olarak dinleyebilirsiniz FM i mevcut.

    TLSold
  • İngiliz Scheffield Fildişi Sap Bıçak Takımı-1940lar ingiliz Scheffield bıçak takımı. Saplar fil dişi. Kondisyonlar harika.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    İngiliz Scheffield Fildişi Sap Bıçak Takımı-1940lar ingiliz Scheffield bıçak takımı. Saplar fil dişi. Kondisyonlar harika.

    TLSold
  • Cross Kalem-Kutusunda sıfır hiç kullanılmamış Cross gümüş ve altın kaplama kalem. Uçlu model , evraklarıyla eksiksiz.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    Cross Kalem-Kutusunda sıfır hiç kullanılmamış Cross gümüş ve altın kaplama kalem. Uçlu model , evraklarıyla eksiksiz.

    TLSold
  • Martyn Line Limited Edition Saat-Kutusunda garanti kartıyla eksiksiz sıfır hiç kullanılmamış Martyn Line Limited Edition  özel saat. Kurmalı mekanizma ve transparan kadran harika duruşu var. Kordon kendi orjinal deri kordonu.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    Martyn Line Limited Edition Saat-Kutusunda garanti kartıyla eksiksiz sıfır hiç kullanılmamış Martyn Line Limited Edition özel saat. Kurmalı mekanizma ve transparan kadran harika duruşu var. Kordon kendi orjinal deri kordonu.

    TLSold
  • Şam Kaması-Şam Damascus çeliğinden üretilmiş Sap kısmı hayvan figürlü üzeri kografi işlemeli kofkari gümüş savatllı harika bir kama. 37cm uzunluğunda

    Lot No: 9

    Lot: 9

    Şam Kaması-Şam Damascus çeliğinden üretilmiş Sap kısmı hayvan figürlü üzeri kografi işlemeli kofkari gümüş savatllı harika bir kama. 37cm uzunluğunda

    TLSold
  • JukeBox-Lambaları , Radyosu ve kasetçaları eksiksiz çalışır durumda büyük boy 35cm dönem Jukebox radyo.

    Lot No: 10

    Lot: 10

    JukeBox-Lambaları , Radyosu ve kasetçaları eksiksiz çalışır durumda büyük boy 35cm dönem Jukebox radyo.

    TLSold
  • Opal Gaz Lambası-Eksiksiz harika formda fitil ve asansörüde çalışır durumda üzeri el boyama çiçeklerle süslenmiş harika bir opal gaz lambası. 20cm.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    Opal Gaz Lambası-Eksiksiz harika formda fitil ve asansörüde çalışır durumda üzeri el boyama çiçeklerle süslenmiş harika bir opal gaz lambası. 20cm.

    TLSold
  • Uzakdoğu Divit takımı-Kutusunda uzakdoğu yazı takımı. Zarf açacağı harika formda. Porselenleri el boyama ve damgalı.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    Uzakdoğu Divit takımı-Kutusunda uzakdoğu yazı takımı. Zarf açacağı harika formda. Porselenleri el boyama ve damgalı.

    TLSold
  • Çantasında Yan Flüt-Orjinal Çantasında dönem yan flüt. Gümüş kaplama Değerli bir eser.

    Lot No: 13

    Lot: 13

    Çantasında Yan Flüt-Orjinal Çantasında dönem yan flüt. Gümüş kaplama Değerli bir eser.

    TLSold
  • Eski dönem bakalit telefon-Siyah renkte Atm orjinal örme kablolu bakalit çevirmeli telefon. Koleksiyon için en çok aranan modellerden.

    Lot No: 14

    Lot: 14

    Eski dönem bakalit telefon-Siyah renkte Atm orjinal örme kablolu bakalit çevirmeli telefon. Koleksiyon için en çok aranan modellerden.

    TLSold
  • Osmanlı Tesbih-Özel kutusunda Mehmet Çakmak Osmanlı Katalin 7-10mm ölçülerinde  ustasından teyitli. Püsküldeki sikke ustanın imzası. Muazzam renk ve çekim kalitesine sahip koleksiyon değeri çok yüksek.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    Osmanlı Tesbih-Özel kutusunda Mehmet Çakmak Osmanlı Katalin 7-10mm ölçülerinde ustasından teyitli. Püsküldeki sikke ustanın imzası. Muazzam renk ve çekim kalitesine sahip koleksiyon değeri çok yüksek.

    TLSold
  • Liverpool prior saat-Gümüş kasa porselen kadran aktif çalışır durumda eksiksiz, porselen kadranında atık yok tertemiz harika bir ingiliz liverpool prior saat. Anahtarı ve kösteği ile birlikte gönderilecektir. Stand dahil değildir.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    Liverpool prior saat-Gümüş kasa porselen kadran aktif çalışır durumda eksiksiz, porselen kadranında atık yok tertemiz harika bir ingiliz liverpool prior saat. Anahtarı ve kösteği ile birlikte gönderilecektir. Stand dahil değildir.

    TLSold
  • Nacar Cep Saati-Harika Kondisyonda Nacar Cep saati. Eksiksiz çalışır durumda. Kösteği ile birlikte gönderilecektir. Stand dahil değildir.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    Nacar Cep Saati-Harika Kondisyonda Nacar Cep saati. Eksiksiz çalışır durumda. Kösteği ile birlikte gönderilecektir. Stand dahil değildir.

    TLSold
  • Rhythm Saat-Rhythm Bell Music japon saat. Kurmalı alarmlı laternalı model. Müzik çalıyor. Kasa kondisyon mükemmel tüm fonksiyonlar aktif eksiksiz çalışıyor.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    Rhythm Saat-Rhythm Bell Music japon saat. Kurmalı alarmlı laternalı model. Müzik çalıyor. Kasa kondisyon mükemmel tüm fonksiyonlar aktif eksiksiz çalışıyor.

    TLSold
  • Dunhill Çakmak-Kutusunda Altın kaplama Dunhill Rollagas çakmak. Tüm bakımları yapılmış eksiksiz çalışıyor.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    Dunhill Çakmak-Kutusunda Altın kaplama Dunhill Rollagas çakmak. Tüm bakımları yapılmış eksiksiz çalışıyor.

    TLSold
  • Mırra-Üzeri ve altı damgalı harika formda Kuzey ırak yöresine ait eski mırra.

    Lot No: 20

    Lot: 20

    Mırra-Üzeri ve altı damgalı harika formda Kuzey ırak yöresine ait eski mırra.

    TLSold
  • Ronson Varaflame Mini-Kutusunda NOS Kondisyon Ronson Varaflame Mini. Normal varaflame ye göre nadir çıkan bir model. Koleksiyon değeri çok yüksek.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    Ronson Varaflame Mini-Kutusunda NOS Kondisyon Ronson Varaflame Mini. Normal varaflame ye göre nadir çıkan bir model. Koleksiyon değeri çok yüksek.

    TLSold
  • Gümüş Pudriyer-Üzeri full kalem işçilikli içi damgalı harika formda ingiliz  gümüş pudriyer. 116gr

    Lot No: 22

    Lot: 22

    Gümüş Pudriyer-Üzeri full kalem işçilikli içi damgalı harika formda ingiliz gümüş pudriyer. 116gr

    TLSold
  • Gümüş Mineli Pudriyer-Üzeri Mineli içi damgalı gümüş pudriyer tabakası. Üst mine kısmında ufak bir atığı var fotoğraflarda detaylıca gösterilmiştir.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    Gümüş Mineli Pudriyer-Üzeri Mineli içi damgalı gümüş pudriyer tabakası. Üst mine kısmında ufak bir atığı var fotoğraflarda detaylıca gösterilmiştir.

    TLSold
  • Exakt Altın Kaplama Cep Saati-Dönem orjinal kutusunda Exakt Altın kaplama Porselen kadran cep saati. İç dış seri numaralı tutarlı eksiksiz çalışır durumda

    Lot No: 24

    Lot: 24

    Exakt Altın Kaplama Cep Saati-Dönem orjinal kutusunda Exakt Altın kaplama Porselen kadran cep saati. İç dış seri numaralı tutarlı eksiksiz çalışır durumda

    TLSold
  • Dev Boy Cep Saati-Meneviş kasa  aykırı formda altın kaplama kadran muazzam bir saat.Mekanizmayı koruyan camı mevcut. Son görselde boyutunu mukayese edebilmeniz için standart ölçüde bir cep saati kullanılmıştır.

    Lot No: 25

    Lot: 25

    Dev Boy Cep Saati-Meneviş kasa aykırı formda altın kaplama kadran muazzam bir saat.Mekanizmayı koruyan camı mevcut. Son görselde boyutunu mukayese edebilmeniz için standart ölçüde bir cep saati kullanılmıştır.

    TLSold
  • Landy Paris Cep saati-Önden kurmalı prior mekanizma porselen kadran eksiksiz çalışır durumda cep saati. Kasa gümüş. Köstek zinciri gümüş anahtarı dönem orjinal prior anahtarı

    Lot No: 26

    Lot: 26

    Landy Paris Cep saati-Önden kurmalı prior mekanizma porselen kadran eksiksiz çalışır durumda cep saati. Kasa gümüş. Köstek zinciri gümüş anahtarı dönem orjinal prior anahtarı

    TLSold
  • Osmanlı Gümüş Fincan Zarf Takımı-Kadife kutu içerisinde damgalı tuğralı gümüş zarf fincan takımı. Fincanların tekinde dönem  tamiri mevcut

    Lot No: 27

    Lot: 27

    Osmanlı Gümüş Fincan Zarf Takımı-Kadife kutu içerisinde damgalı tuğralı gümüş zarf fincan takımı. Fincanların tekinde dönem tamiri mevcut

    TLSold
  • 3500 Limitli Tesbih-Tespih ustası Abdullah Günay , Dünyada 3500 Adet limitli olarak üretilmiş , Adana tespihciler çarşısının sembolü olan 1tonluk sıkma kehribar tespihten limitli yapılan koleksiyon değeri çok yüksek tespih. Premium kutu içerisinde yapım aşamasının video cdsi , sertifikası kitapçığı ve numune parçası mevcut.

    Lot No: 28

    Lot: 28

    3500 Limitli Tesbih-Tespih ustası Abdullah Günay , Dünyada 3500 Adet limitli olarak üretilmiş , Adana tespihciler çarşısının sembolü olan 1tonluk sıkma kehribar tespihten limitli yapılan koleksiyon değeri çok yüksek tespih. Premium kutu içerisinde yapım aşamasının video cdsi , sertifikası kitapçığı ve numune parçası mevcut.

    TLSold
  • Lenco Pikap Radyo-Lenco TT28 ( Radyosuz olan TT27 ile karıştırmayınız.) Birkaç kez denemek için kullanılmış , kutusunda sıfır kondisyonda eksiksiz çalışır  harika renkte Lenco Pikap. FM Radyolu model.

    Lot No: 29

    Lot: 29

    Lenco Pikap Radyo-Lenco TT28 ( Radyosuz olan TT27 ile karıştırmayınız.) Birkaç kez denemek için kullanılmış , kutusunda sıfır kondisyonda eksiksiz çalışır harika renkte Lenco Pikap. FM Radyolu model.

    TLSold
  • Swatch İrony Saat-Swatch İrony çalışır durumda saat.

    Lot No: 30

    Lot: 30

    Swatch İrony Saat-Swatch İrony çalışır durumda saat.

    TLSold
  • Trompet-Eski dönem eksiksiz Trompet.

    Lot No: 31

    Lot: 31

    Trompet-Eski dönem eksiksiz Trompet.

    TLSold
  • Kahve Değirmeni-Eski dönem aykırı formda harika bir avrupa kahve değirmeni. Aktif olarak çalışır durumda.

    Lot No: 32

    Lot: 32

    Kahve Değirmeni-Eski dönem aykırı formda harika bir avrupa kahve değirmeni. Aktif olarak çalışır durumda.

    TLSold
  • Mutfak Terazisi-Kutusunda sıfır hiç kullanılmamış eski dönem Macaristan menşeili mutfak terazisi.

    Lot No: 33

    Lot: 33

    Mutfak Terazisi-Kutusunda sıfır hiç kullanılmamış eski dönem Macaristan menşeili mutfak terazisi.

    TLSold
  • Hattat Kum Mustafa Süleyman-Hattat Kum Kumstafa Süleyman '' Namerde değil , merde dahi eyleme muhtaç'' yazılı el çekmek hat.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    Hattat Kum Mustafa Süleyman-Hattat Kum Kumstafa Süleyman '' Namerde değil , merde dahi eyleme muhtaç'' yazılı el çekmek hat.

    TLSold
  • Sanatçı Yağlıboya Tablo-Sanatçı imzalı tuval üzeri yağlı boya harika bir çerçeve içersine alınmış Napolyon tablosu. 48x37cm

    Lot No: 35

    Lot: 35

    Sanatçı Yağlıboya Tablo-Sanatçı imzalı tuval üzeri yağlı boya harika bir çerçeve içersine alınmış Napolyon tablosu. 48x37cm

    TLSold
  • Camaltı El çekme-Ahşap çerçeve içerisinde El çekme cam altı Beşiktaş osmanlı dönem logosu. Sanatçı imzalı. 35x30cm

    Lot No: 36

    Lot: 36

    Camaltı El çekme-Ahşap çerçeve içerisinde El çekme cam altı Beşiktaş osmanlı dönem logosu. Sanatçı imzalı. 35x30cm

    TLSold
  • Kılıç Baston-Aykırı formda sap kısmı tabanca şekilde içerisinden kılıç çıkan baston.

    Lot No: 37

    Lot: 37

    Kılıç Baston-Aykırı formda sap kısmı tabanca şekilde içerisinden kılıç çıkan baston.

    TLSold
  • Poker Seti-Metal Çantasında sıfır hiç kullanılmamış herşeyi ambalajında kilit anahtarına kadar mevcut profesyonel poker takımı.

    Lot No: 38

    Lot: 38

    Poker Seti-Metal Çantasında sıfır hiç kullanılmamış herşeyi ambalajında kilit anahtarına kadar mevcut profesyonel poker takımı.

    TLSold
  • Osmanlı Tespih-Muazzam bir tespih , çekim kalitesi ve koleksiyon değeri üst düzey. Muhammet İlyas İstemi ustasından teyitli Osmanlı Katalin.Özel kutusunda seri numarasıyla sorgulama yapılabilir.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    Osmanlı Tespih-Muazzam bir tespih , çekim kalitesi ve koleksiyon değeri üst düzey. Muhammet İlyas İstemi ustasından teyitli Osmanlı Katalin.Özel kutusunda seri numarasıyla sorgulama yapılabilir.

    TLSold
  • Avrupa Termometre-Termometre , Barometre ve Higrometre döner başlıklı aykırı formda Philips üretimi harika bir eser. Eksiksiz.

    Lot No: 40

    Lot: 40

    Avrupa Termometre-Termometre , Barometre ve Higrometre döner başlıklı aykırı formda Philips üretimi harika bir eser. Eksiksiz.

    TLSold
  • Gümüş Çakımlı Ateş Tesbih-Yoğun gümüş çakımlı , püskül 925 ayar gümüş parlement mavisi ateş kehribar tespih. Usta işi harika tasarım.

    Lot No: 41

    Lot: 41

    Gümüş Çakımlı Ateş Tesbih-Yoğun gümüş çakımlı , püskül 925 ayar gümüş parlement mavisi ateş kehribar tespih. Usta işi harika tasarım.

    TLSold
  • Cross Kalem-Kutusunda Cross kalem. Sıfır hiç kullanılmamış silgisi dahi duruyor. Uçlu kalem.

    Lot No: 42

    Lot: 42

    Cross Kalem-Kutusunda Cross kalem. Sıfır hiç kullanılmamış silgisi dahi duruyor. Uçlu kalem.

    TLSold
  • Yaprak Üzeri Hat-Sanatçı işi Dut Yaprak Üzeri el çekme Rahman Suresi hat.

    Lot No: 43

    Lot: 43

    Yaprak Üzeri Hat-Sanatçı işi Dut Yaprak Üzeri el çekme Rahman Suresi hat.

    TLSold
  • Cross Kalem-Kutusunda Sıfır hiç kullanılmamış Cross gümüş ve altın kaplama , TEB Şube müdürlerine özel olarak yaptırılmış tükenmez kalem.

    Lot No: 44

    Lot: 44

    Cross Kalem-Kutusunda Sıfır hiç kullanılmamış Cross gümüş ve altın kaplama , TEB Şube müdürlerine özel olarak yaptırılmış tükenmez kalem.

    TLSold
  • Fildişi Mercan Tespih-Fildişi ve Mercan Parçacıklarının mozaik olarak preslenmesiyle yapılmış muazzam bir tespih. Küre kesim özel tasarım pirinç imame ve püskül detayı.

    Lot No: 45

    Lot: 45

    Fildişi Mercan Tespih-Fildişi ve Mercan Parçacıklarının mozaik olarak preslenmesiyle yapılmış muazzam bir tespih. Küre kesim özel tasarım pirinç imame ve püskül detayı.

    TLSold
  • Sheaffer  Dolma Kalem-Kutusunda Sheaffer  Dolma kalem. Yedek tüpleri kutusnda mevcut.

    Lot No: 46

    Lot: 46

    Sheaffer Dolma Kalem-Kutusunda Sheaffer Dolma kalem. Yedek tüpleri kutusnda mevcut.

    TLSold
  • Gümüş Yüzük-Nurullah Usta Lake üzeri Vav harika formda özel işçilik gümüş yüzük.

    Lot No: 47

    Lot: 47

    Gümüş Yüzük-Nurullah Usta Lake üzeri Vav harika formda özel işçilik gümüş yüzük.

    TLSold
  • Uçaksavar Mermisi Çakmak-Orjinal Uçaksavar mermisinden yapılma el yapımı benzinli çakmak. Koleksiyonluk

    Lot No: 48

    Lot: 48

    Uçaksavar Mermisi Çakmak-Orjinal Uçaksavar mermisinden yapılma el yapımı benzinli çakmak. Koleksiyonluk

    TLSold
  • 1983 Zippo Amerikan Donanma-Orjinal Kutusunda iç dış tutarlı 1983 amerikan donanma serisi zippo. Koleksiyon değeri çok yüksek.

    Lot No: 49

    Lot: 49

    1983 Zippo Amerikan Donanma-Orjinal Kutusunda iç dış tutarlı 1983 amerikan donanma serisi zippo. Koleksiyon değeri çok yüksek.

    TLSold
  • Dekorluk Balta-Standıyla birlikte dekorluk balta.

    Lot No: 50

    Lot: 50

    Dekorluk Balta-Standıyla birlikte dekorluk balta.

    TLSold
  • Marksman Dolma Kalem-Kutusunda orjinal alman  Marksman sıfır dolma kalem.

    Lot No: 51

    Lot: 51

    Marksman Dolma Kalem-Kutusunda orjinal alman Marksman sıfır dolma kalem.

    TLSold
  • Sedefli Pirinç Şamdan-Çift kuğu formunda pirinç üzeri sedefli harika formda şamdan. Sıfır kullanılmamışlar.

    Lot No: 52

    Lot: 52

    Sedefli Pirinç Şamdan-Çift kuğu formunda pirinç üzeri sedefli harika formda şamdan. Sıfır kullanılmamışlar.

    TLSold
  • Minyatür Saat-Koleksiyonluk minyatür pirinç avrupa saat. Transparan kadran eksiksiz çalışır durumda.

    Lot No: 53

    Lot: 53

    Minyatür Saat-Koleksiyonluk minyatür pirinç avrupa saat. Transparan kadran eksiksiz çalışır durumda.

    TLSold
  • Alman Sıkma Tespih-Özel koleksiyonluk deri kutusunda NF Vip seri Alman Sıkma Tespih.

    Lot No: 54

    Lot: 54

    Alman Sıkma Tespih-Özel koleksiyonluk deri kutusunda NF Vip seri Alman Sıkma Tespih.

    TLSold
  • Nakkaş imame  tespih-Nakkaş imameli sıkma kehribar tespih.

    Lot No: 55

    Lot: 55

    Nakkaş imame tespih-Nakkaş imameli sıkma kehribar tespih.

    TLSold
  • Alman Sıkma Tespih-İmame ve itame fasetali özel usta işçilikli renk cümbüşü alman sıkma tespih.

    Lot No: 56

    Lot: 56

    Alman Sıkma Tespih-İmame ve itame fasetali özel usta işçilikli renk cümbüşü alman sıkma tespih.

    TLSold
  • Sedefli Pirinç Küllük-Çift harika formda pirinç üzeri sedefli küllükler. Hiç kullanılmamışlar.

    Lot No: 57

    Lot: 57

    Sedefli Pirinç Küllük-Çift harika formda pirinç üzeri sedefli küllükler. Hiç kullanılmamışlar.

    TLSold
  • Kız Kulesi Hatıra parası-Kız Kulesi Hatıra parası

    Lot No: 58

    Lot: 58

    Kız Kulesi Hatıra parası-Kız Kulesi Hatıra parası

    TLSold
  • Pirinç şifa tası-Pirinç şifa tası üzeri yazılı yeni dönem sıfır ürün

    Lot No: 59

    Lot: 59

    Pirinç şifa tası-Pirinç şifa tası üzeri yazılı yeni dönem sıfır ürün

    TLSold
  • Lüp Büyüteç-Kutusunda kuyumcu lüpü

    Lot No: 60

    Lot: 60

    Lüp Büyüteç-Kutusunda kuyumcu lüpü

    TLSold
  • Sedef Kol Düğmesi-Kutusunda Sedef Kol Düğmesi

    Lot No: 61

    Lot: 61

    Sedef Kol Düğmesi-Kutusunda Sedef Kol Düğmesi

    TLSold
  • Galatasaray Zippo-İç dış orjinal ve tutarlı 2008 yılı üretimi Galatasaray Zippo. Orjinal kutusunda eksiksiz.

    Lot No: 62

    Lot: 62

    Galatasaray Zippo-İç dış orjinal ve tutarlı 2008 yılı üretimi Galatasaray Zippo. Orjinal kutusunda eksiksiz.

    TLSold
  • Para-Suriye Merkez Bankası 100 adet 100 Suriye Poundu

    Lot No: 63

    Lot: 63

    Para-Suriye Merkez Bankası 100 adet 100 Suriye Poundu

    TLSold
  • Sovyet Dönem Kurşun Asker-Kutusunda hiç açılmamış koleksiyonluk el boyama Sovyet Dönem Kurşun Asker

    Lot No: 64

    Lot: 64

    Sovyet Dönem Kurşun Asker-Kutusunda hiç açılmamış koleksiyonluk el boyama Sovyet Dönem Kurşun Asker

    TLSold
  • Sovyet Dönem Kurşun Asker-Kutusunda hiç açılmamış koleksiyonluk el boyama Sovyet Dönem Kurşun Asker

    Lot No: 65

    Lot: 65

    Sovyet Dönem Kurşun Asker-Kutusunda hiç açılmamış koleksiyonluk el boyama Sovyet Dönem Kurşun Asker

    TLSold
  • Sovyet Dönem Kurşun Asker-Kutusunda hiç açılmamış koleksiyonluk el boyama Sovyet Dönem Kurşun Asker

    Lot No: 66

    Lot: 66

    Sovyet Dönem Kurşun Asker-Kutusunda hiç açılmamış koleksiyonluk el boyama Sovyet Dönem Kurşun Asker

    TLSold
  • Sovyet Dönem Kurşun Asker-Kutusunda hiç açılmamış koleksiyonluk el boyama Sovyet Dönem Kurşun Asker

    Lot No: 67

    Lot: 67

    Sovyet Dönem Kurşun Asker-Kutusunda hiç açılmamış koleksiyonluk el boyama Sovyet Dönem Kurşun Asker

    TLSold
  • Sovyet Dönem Kurşun Asker-Kutusunda hiç açılmamış koleksiyonluk el boyama Sovyet Dönem Kurşun Asker

    Lot No: 68

    Lot: 68

    Sovyet Dönem Kurşun Asker-Kutusunda hiç açılmamış koleksiyonluk el boyama Sovyet Dönem Kurşun Asker

    TLSold
  • Sovyet Dönem Kurşun Asker-Kutusunda hiç açılmamış koleksiyonluk el boyama Sovyet Dönem Kurşun Asker

    Lot No: 69

    Lot: 69

    Sovyet Dönem Kurşun Asker-Kutusunda hiç açılmamış koleksiyonluk el boyama Sovyet Dönem Kurşun Asker

    TLSold
  • Sovyet Dönem Kurşun Asker-Kutusunda hiç açılmamış koleksiyonluk el boyama Sovyet Dönem Kurşun Asker

    Lot No: 70

    Lot: 70

    Sovyet Dönem Kurşun Asker-Kutusunda hiç açılmamış koleksiyonluk el boyama Sovyet Dönem Kurşun Asker

    TLSold
  • Gümüş Yüzük-Nurullah Usta Lake üzeri HİÇ yazılı harika formda özel işçilik gümüş yüzük.

    Lot No: 71

    Lot: 71

    Gümüş Yüzük-Nurullah Usta Lake üzeri HİÇ yazılı harika formda özel işçilik gümüş yüzük.

    TLSold
  • Gümüş Yüzük-Dev boy özel işçilikli Ametis taşlı etrafı full kalem işçilikli harika bir gümüş yüzük.

    Lot No: 72

    Lot: 72

    Gümüş Yüzük-Dev boy özel işçilikli Ametis taşlı etrafı full kalem işçilikli harika bir gümüş yüzük.

    TLSold
  • Gümüş Yüzük-Nurullah Usta Lake üzeri Gümüş Elif harika formda özel işçilik gümüş yüzük.

    Lot No: 73

    Lot: 73

    Gümüş Yüzük-Nurullah Usta Lake üzeri Gümüş Elif harika formda özel işçilik gümüş yüzük.

    TLSold
  • Gümüş Yüzük-Nurullah Usta Mine üzeri bayraklı  harika formda özel işçilik gümüş yüzük.

    Lot No: 74

    Lot: 74

    Gümüş Yüzük-Nurullah Usta Mine üzeri bayraklı harika formda özel işçilik gümüş yüzük.

    TLSold
  • Gümüş Yüzük-Nurullah Usta Lake üzeri Gümüş Tuğralı harika formda özel işçilik gümüş yüzük.

    Lot No: 75

    Lot: 75

    Gümüş Yüzük-Nurullah Usta Lake üzeri Gümüş Tuğralı harika formda özel işçilik gümüş yüzük.

    TLSold
  • Damla Tespih-Su damlası olarak bilinen orjinal Damla tespih

    Lot No: 76

    Lot: 76

    Damla Tespih-Su damlası olarak bilinen orjinal Damla tespih

    TLSold
  • Kazazlı Katalin Tespih-Kazazlı Katalin Tespih

    Lot No: 77

    Lot: 77

    Kazazlı Katalin Tespih-Kazazlı Katalin Tespih

    TLSold
  • Matchbox Uçak-Matchbox kutusunda açılmamış model uçak

    Lot No: 78

    Lot: 78

    Matchbox Uçak-Matchbox kutusunda açılmamış model uçak

    TLSold
  • Matchbox Helikopter-Matchbox kutusunda açılmamış model helikopter

    Lot No: 79

    Lot: 79

    Matchbox Helikopter-Matchbox kutusunda açılmamış model helikopter

    TLSold
  • Matchbox Uçak-Matchbox kutusunda açılmamış model uçak

    Lot No: 80

    Lot: 80

    Matchbox Uçak-Matchbox kutusunda açılmamış model uçak

    TLSold
  • Matchbox Uçak-Matchbox kutusunda açılmamış model uçak

    Lot No: 81

    Lot: 81

    Matchbox Uçak-Matchbox kutusunda açılmamış model uçak

    TLSold
  • Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi-Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi koleksiyonluk İtfaiye modeli.

    Lot No: 82

    Lot: 82

    Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi-Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi koleksiyonluk İtfaiye modeli.

    TLSold
  • Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi-Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi koleksiyonluk İtfaiye modeli.

    Lot No: 83

    Lot: 83

    Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi-Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi koleksiyonluk İtfaiye modeli.

    TLSold
  • Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi-Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi koleksiyonluk İtfaiye modeli.

    Lot No: 84

    Lot: 84

    Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi-Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi koleksiyonluk İtfaiye modeli.

    TLSold
  • Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi-Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi koleksiyonluk İtfaiye modeli.

    Lot No: 85

    Lot: 85

    Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi-Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi koleksiyonluk İtfaiye modeli.

    TLSold
  • Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi-Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi koleksiyonluk İtfaiye modeli.

    Lot No: 86

    Lot: 86

    Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi-Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi koleksiyonluk İtfaiye modeli.

    TLSold
  • Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi-Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi koleksiyonluk İtfaiye modeli.

    Lot No: 87

    Lot: 87

    Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi-Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi koleksiyonluk İtfaiye modeli.

    TLSold
  • Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi-Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi koleksiyonluk İtfaiye modeli.

    Lot No: 88

    Lot: 88

    Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi-Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi koleksiyonluk İtfaiye modeli.

    TLSold
  • Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi-Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi koleksiyonluk İtfaiye modeli.

    Lot No: 89

    Lot: 89

    Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi-Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi koleksiyonluk İtfaiye modeli.

    TLSold
  • Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi-Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi koleksiyonluk İtfaiye modeli.

    Lot No: 90

    Lot: 90

    Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi-Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi koleksiyonluk İtfaiye modeli.

    TLSold
  • Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi-Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi koleksiyonluk İtfaiye modeli.

    Lot No: 91

    Lot: 91

    Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi-Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi koleksiyonluk İtfaiye modeli.

    TLSold
  • Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi-Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi koleksiyonluk İtfaiye modeli.

    Lot No: 92

    Lot: 92

    Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi-Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi koleksiyonluk İtfaiye modeli.

    TLSold
  • Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi-Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi koleksiyonluk İtfaiye modeli.

    Lot No: 93

    Lot: 93

    Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi-Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi koleksiyonluk İtfaiye modeli.

    TLSold
  • Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi-Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi koleksiyonluk İtfaiye modeli.

    Lot No: 94

    Lot: 94

    Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi-Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi koleksiyonluk İtfaiye modeli.

    TLSold
  • Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi-Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi koleksiyonluk İtfaiye modeli.

    Lot No: 95

    Lot: 95

    Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi-Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi koleksiyonluk İtfaiye modeli.

    TLSold
  • Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi-Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi koleksiyonluk İtfaiye modeli.

    Lot No: 96

    Lot: 96

    Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi-Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi koleksiyonluk İtfaiye modeli.

    TLSold
  • Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi-Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi koleksiyonluk İtfaiye modeli.

    Lot No: 97

    Lot: 97

    Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi-Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi koleksiyonluk İtfaiye modeli.

    TLSold
  • Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi-Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi koleksiyonluk İtfaiye modeli.

    Lot No: 98

    Lot: 98

    Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi-Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi koleksiyonluk İtfaiye modeli.

    TLSold
  • Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi-Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi koleksiyonluk İtfaiye modeli.

    Lot No: 99

    Lot: 99

    Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi-Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi koleksiyonluk İtfaiye modeli.

    TLSold
  • Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi-Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi koleksiyonluk İtfaiye modeli.

    Lot No: 100

    Lot: 100

    Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi-Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi koleksiyonluk İtfaiye modeli.

    TLSold
  • Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi-Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi koleksiyonluk İtfaiye modeli.

    Lot No: 101

    Lot: 101

    Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi-Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi koleksiyonluk İtfaiye modeli.

    TLSold
  • Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi-Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi koleksiyonluk İtfaiye modeli.

    Lot No: 102

    Lot: 102

    Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi-Delprado Dünya İtfaiyeleri Serisi koleksiyonluk İtfaiye modeli.

    TLSold
  • Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    Lot No: 103

    Lot: 103

    Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    TLSold
  • Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    Lot No: 104

    Lot: 104

    Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    TLSold
  • Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    Lot No: 105

    Lot: 105

    Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    TLSold
  • Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    Lot No: 106

    Lot: 106

    Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    TLSold
  • Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    Lot No: 107

    Lot: 107

    Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    TLSold
  • Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    Lot No: 108

    Lot: 108

    Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    TLSold
  • Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    Lot No: 109

    Lot: 109

    Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    TLSold
  • Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    Lot No: 110

    Lot: 110

    Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    TLSold
  • Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    Lot No: 111

    Lot: 111

    Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    TLSold
  • Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    Lot No: 112

    Lot: 112

    Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    TLSold
  • Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    Lot No: 113

    Lot: 113

    Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    TLSold
  • Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    Lot No: 114

    Lot: 114

    Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    TLSold
  • Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    Lot No: 115

    Lot: 115

    Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    TLSold
  • Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    Lot No: 116

    Lot: 116

    Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    TLSold
  • Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    Lot No: 117

    Lot: 117

    Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    TLSold
  • Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    Lot No: 118

    Lot: 118

    Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    TLSold
  • Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    Lot No: 119

    Lot: 119

    Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    TLSold
  • Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    Lot No: 120

    Lot: 120

    Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    TLSold
  • Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    Lot No: 121

    Lot: 121

    Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    TLSold
  • Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    Lot No: 122

    Lot: 122

    Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    TLSold
  • Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    Lot No: 123

    Lot: 123

    Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    TLSold
  • Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    Lot No: 124

    Lot: 124

    Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    TLSold
  • Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    Lot No: 125

    Lot: 125

    Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    TLSold
  • Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    Lot No: 126

    Lot: 126

    Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    TLSold
  • Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    Lot No: 127

    Lot: 127

    Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    TLSold
  • Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    Lot No: 128

    Lot: 128

    Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    TLSold
  • Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    Lot No: 129

    Lot: 129

    Alman Tır-Kutusunda Alman Promosyon Tırı. Eski dönem. Ön kısım metal dorse bakalit malzeme koleksiyonluk tır.

    TLSold
  • Altın Parçacıklı Tespih-Özel gömme plaket kutusunda sertifikalı altın parçacıklı tespih.

    Lot No: 130

    Lot: 130

    Altın Parçacıklı Tespih-Özel gömme plaket kutusunda sertifikalı altın parçacıklı tespih.

    TLSold